Opsætning |
Pisket brunetsmør med karse og havsalt |
Forkullet høbagt knold selleri (smørelse til brød) |
Rimet samt tørret Kammusling, forskellige typer gulerod, hummer gele, dild (ved servering sauce på ristet havre og dild) |
Røget ål med søde, sprøde og brændte løg samt rosenkål |
Let bagt Vesterhavs torsk med bacon brød, syltet Karl Johan og perleløg samt grene (ved servering svampe sky) |
Saltbagt Knold selleri med trøffel sauce, pocheret æg, luftig Vesterbotton og kakao |
Grillede glaseret Højreb, henkogte kirsebær, estragon og bitter chokolade jord |
Røde og gule beder med estragon (ved servering lille kobber gryde med sauce på rå lakrids, okse kæber og marv) |
Geleret jodskokker med vanilje, bagt hvid chokolade, müsli, chips og havtorns granité |
Let frossen citron fromage med lemon curd, sort oliven, cremet olivenolie og sprød mælk |
Arme ridder med syrlig æblepektin, iscreme på brunetsmør samt kanel bark |
Macaroons |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar