lørdag den 10. december 2011

Prøven Middag Januar menu 2012

Opsætning

Pisket brunetsmør med karse og havsalt

Forkullet høbagt knold selleri (smørelse til brød)

Rimet samt tørret Kammusling, forskellige typer gulerod, hummer gele, dild
(ved servering sauce på ristet havre og dild) 

Røget ål med søde, sprøde og brændte løg samt rosenkål

Let bagt Vesterhavs torsk med bacon brød, syltet Karl Johan og perleløg samt grene
(ved servering svampe sky)

Saltbagt Knold selleri med trøffel sauce, pocheret æg, luftig Vesterbotton og kakao

Grillede glaseret Højreb, henkogte kirsebær, estragon og bitter chokolade jord

Røde og gule beder med estragon
(ved servering lille kobber gryde med sauce på rå lakrids, okse kæber og marv)

Geleret jodskokker med vanilje, bagt hvid chokolade, müsli, chips og havtorns granité


Let frossen citron fromage med lemon curd, sort oliven, cremet olivenolie og sprød mælk

Arme ridder med syrlig æblepektin, iscreme på brunetsmør samt kanel bark
Macaroons

Ingen kommentarer:

Send en kommentar