Tak for jeres deltagelse til smagningen, jeg kan med rette sige at jeg er stolt af os.
Jeg synes selv, at med det team vi er blevet, ikke mindst med tanke på, at mange ikke har lavet denne type mad før, er vi nået langt på 5 måneder.
Det er dejligt når det man investerer mange tanker og kræfter i lykkes.
Appetizer Skorzonerrød - selleri - malt - kastanje |
Gravad Vesterhavstorsk Grønkål - syltet perleløg - tang - skummende muslingesaft |
Stegt helleflynder Blomkål – mandler – vanilje – hønsesky |
Rå stegt hummer Vinter porre - dild mousseline – pære - øllebrødsflager |
Foie gras terrine Græskar pure – knuste kerner – rå lakrids – anis urter |
Ung and Stegt rosenkål – skalotteløg – laurbær – hyldebær |
Rosenkålspure - confiteret andelår - smørvalle |
Jordskokker – røget kalvebrissel – æggeblomme – æble |
Brunet jordskokkepure - æble - trøffel |
Frossen citron fromage Lemon curd – mælkekiks – cremet olivenolie |
Havtorn sorbet Brunet smørskum – sprøde flager – hasselnød karamel |
Kirsebær Gateau Marcel – mandelsorbet – kakaokys - gran |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar