fredag den 4. november 2011

Menu smagning på The Balcony

Tak for jeres deltagelse til smagningen, jeg kan med rette sige at jeg er stolt af os.
Jeg synes selv, at med det team vi er blevet, ikke mindst med tanke på, at mange ikke har lavet denne type mad før, er vi nået langt på 5 måneder.
Det er dejligt når det man investerer mange tanker og kræfter i lykkes.



Appetizer
Skorzonerrød - selleri - malt - kastanje



Gravad Vesterhavstorsk
Grønkål - syltet perleløg - tang - skummende muslingesaft






Stegt helleflynder
Blomkål – mandler – vanilje – hønsesky


Rå stegt hummer
Vinter porre - dild mousseline – pære - øllebrødsflager


Foie gras terrine
Græskar pure – knuste kerner – rå lakrids – anis urter


Ung and
Stegt rosenkål – skalotteløg – laurbær – hyldebær



Rosenkålspure - confiteret andelår - smørvalle


Jordskokker – røget kalvebrissel – æggeblomme – æble


Brunet jordskokkepure - æble - trøffel

Frossen citron fromage
Lemon curd – mælkekiks – cremet olivenolie


Havtorn sorbet
Brunet smørskum – sprøde flager – hasselnød karamel




Kirsebær
Gateau Marcel – mandelsorbet – kakaokys - gran

Ingen kommentarer:

Send en kommentar