torsdag den 5. januar 2012

Menu Januar

Mandelbrød med creme på røgetmandler og brændt hvidløg

App.
Emulsion på persille, forel rogn, græskarkerner, blomkål og kartoffelchips


Rimet kammusling samt tørret
gulerod på forskellige måder, hummer gele samt ristet havre og dild sauce

Røget ål med peberrods creme, ristet rosenkål samt søde og sprøde løg


Letbagt Vesterhavstorsk med blødt baconbrød, karl Johan, syltede perleløg og svampe bouillon  


Pocheret æg med trøffelsauce, saltbagt knoldselleri, luftig vesterhavs ost og kakao

Bres Kyllinge: bryst, kråser og sprød skind
Porre, aske, klorofyl og enebær

Sprød lår med sauce på lever og hjerte samt enebær granulat

Glaseret okse højreb med syltet kirsebær, bitterchokolade og havesyre
Beder med ragout på rødbedesaft, rålakrids, oksekæber og marv


Geleret jordskokker med vanilje, bagt hvidchokolade, müsli og havtorn granié

Arme ridder, brunetsmør iscreme, syrlig æble og kanelbark 
Let frossen citron fromage med lemon curd på citron timian
dehydreret sorte oliven og sprød mælk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar