| Grillede skorzonerrødder med kastanje og malt |
| Persille emulsion, med søde og sprøde løg samt Baerri caviar |
| Rimet Kammusling med syltet perleløg, tang, grønkål, muslingejuice og puffet torske skind |
| Rå stegt sort hummer med vinterporre, pære, sprød øllebrød og dild mousselin |
| Let bagt Vesterhavstorsk med blødt bacon brød, syltet svampe, grene og svampe bouillon |
| Pocheret æg, saltbagt knold selleri, luftig vesterbotton trøffel og bitter kakao |
| Poussin med cremet foie gras, blomkål, mandel samt kyllingeskind |
| Confiteret lår, sauce på sprød skind, stegt blomkål og luftig smørvalle |
| Brunet smørskum - kærnemælks sorbet |
| Frossen Citron fromage med sorte oliven, timian lemon curd og sprød mælk |
| Chokoladebar, hasselnød og melasse iscreme |
| Bleg selleri - peanut butter - æblekanel - rå lakrids |
FIN
Ingen kommentarer:
Send en kommentar