Grillede skorzonerrødder med kastanje og malt |
Persille emulsion, med søde og sprøde løg samt Baerri caviar |
Rimet Kammusling med syltet perleløg, tang, grønkål, muslingejuice og puffet torske skind |
Rå stegt sort hummer med vinterporre, pære, sprød øllebrød og dild mousselin |
Let bagt Vesterhavstorsk med blødt bacon brød, syltet svampe, grene og svampe bouillon |
Pocheret æg, saltbagt knold selleri, luftig vesterbotton trøffel og bitter kakao |
Poussin med cremet foie gras, blomkål, mandel samt kyllingeskind |
Confiteret lår, sauce på sprød skind, stegt blomkål og luftig smørvalle |
Brunet smørskum - kærnemælks sorbet |
Frossen Citron fromage med sorte oliven, timian lemon curd og sprød mælk |
Chokoladebar, hasselnød og melasse iscreme |
Bleg selleri - peanut butter - æblekanel - rå lakrids |
FIN
Ingen kommentarer:
Send en kommentar