fredag den 2. december 2011

Chefs table Restaurant Balcony

Grillede skorzonerrødder med kastanje og malt

Persille emulsion, med søde og sprøde løg samt Baerri caviar

Rimet Kammusling med syltet perleløg, tang, grønkål, muslingejuice og puffet torske skind

Rå stegt sort hummer med vinterporre, pære, sprød øllebrød og dild mousselin



Let bagt Vesterhavstorsk med blødt bacon brød, syltet svampe, grene og svampe bouillon


Pocheret æg, saltbagt knold selleri, luftig vesterbotton trøffel og bitter kakao


Poussin med cremet foie gras, blomkål, mandel samt kyllingeskind

Confiteret lår, sauce på sprød skind, stegt blomkål og luftig smørvalle

Brunet smørskum - kærnemælks sorbet
Frossen Citron fromage med sorte oliven, timian lemon curd og sprød mælk

Chokoladebar, hasselnød og melasse iscreme


Bleg selleri - peanut butter - æblekanel - rå lakrids

FIN

Ingen kommentarer:

Send en kommentar