torsdag den 22. marts 2012

April Menu The Balcony


Nu nærmer vi os snart det første år, og hvis jeg ser tilbage på hvor langt vi er nået, er jeg stolt.

Først og fremmest tak til jer som har medvirket, til at vi har kunnet opnå dette niveau.

Tak til jer bag kulissen, som har vist tillid og givet opbakning, til min og vores ambitioner.
Gravad ørred
Estragon - letsyltede agurk - drænet yoghurt - stenbiderrogn

Gravad ørred
Estragon - letsyltede agurk - drænet yoghurt - stenbiderrogn


kærnemælks luft

Hjertemuslinger
Saltbagte persillerødder - sauce på toppen - forskellige alger - kærnemælks luft


Hjertemuslinger
Saltbagte persillerødder - sauce på toppen - forskellige alger - kærnemælks luft

Rødtunge
Brændte løg - pære - kul - mousseliné på ramsløg


Rødtunge
Brændte løg - pære - kul - mousseliné på ramsløg



Amager Fælled
(urter fra Fælleden)

Stegt kalvebrissel
Rødbede - kirsebær 2011 - rød syre



Lammeryg og bryst
Forårs porre - blødt fennikelbrød - løvstikke

Kanin
Jomfruhummer - blomkål - smørvalle - røget mandel - citrontimian

Let fossen fromage på syrnet mælk
Dehydreret æble - pulveriseret stjerneanis - citrus urter

Øllebrød på Barleyvine
Rå rabarber - sprøde flager - økologisk fløde iscreme



Gulerods sorbet
Dild gele - sprød kage - skummende havtorn



Gulerods sorbet
Dild gele - sprød kage - skummende havtorn

Ingen kommentarer:

Send en kommentar