Søllerød kro er og bliver fantastisk at vende tilbage til, jeg har igennem
de sidste 7 år besøgt den charmerende og traditionsrige kro mange gange.
Derfor har jeg været vidne, til det skifte der er sket i køkkenet fra Jacob
de Neergaard til Christian Ebbe. Det var derfor også med stor glæde for mig, at
de beholdte stjernen ons. den 14/3, da stedet og folkene bag, er og bliver værdige
af den.
Tillykke til hele holdet på Kroen.
Jeg er
overbevist om at stjernen kommer til at sidde, overe jeres dør mange år endnu.
Bladselleri med sobet på grønne æbler |
Sne krabbe med gele på jordskokker, hjertesalat og peberrods sne |
Rødtunge med glåskål, violette rosenkål, dildolie og muslingesaft tilsmagt med kærnemælk
|
Grillede løg med æggeblomme kartofler, stenbiderrogn og brøndkarse |
Overlår og hjerte fra Sødam-kylling med gulebeder skorzonerrod og foie gras |
6 gode af slagsen
Citron sorbet med brændt marengs, citrongele og vanilje |
Æble sorbet, mandel og karamelmousse |
Petit Four |
Tak for en dejlig frokost med god mad og fantastik vin.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar