onsdag den 14. marts 2012

Frokost Søllerød kro

Søllerød kro er og bliver fantastisk at vende tilbage til, jeg har igennem de sidste 7 år besøgt den charmerende og traditionsrige kro mange gange.
Derfor har jeg været vidne, til det skifte der er sket i køkkenet fra Jacob de Neergaard til Christian Ebbe. Det var derfor også med stor glæde for mig, at de beholdte stjernen ons. den 14/3, da stedet og folkene bag, er og bliver værdige af den.
Tillykke til hele holdet på Kroen.
Jeg er overbevist om at stjernen kommer til at sidde, overe jeres dør mange år endnu.







Bladselleri med sobet på grønne æbler


Sne krabbe med gele på jordskokker, hjertesalat og peberrods sne
Rødtunge med glåskål, violette rosenkål, dildolie og muslingesaft tilsmagt med kærnemælk

Grillede løg med æggeblomme kartofler, stenbiderrogn og brøndkarse


Overlår og hjerte fra Sødam-kylling med gulebeder
skorzonerrod og foie gras

Kalvemørbrad med grillede porre og persille
6 gode af slagsen
Citron sorbet med brændt marengs, citrongele og vanilje

Æble sorbet, mandel og karamelmousse
Petit Four
Tak for en dejlig frokost med god mad og fantastik vin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar