torsdag den 9. februar 2012

Menu Februar 2012

App.
Cremede fløde - forelrogn - sprød havesyre

Smørdampet porre
Hjertemuslinger – malt granulat – peberrodsjuice – dildolie


Grov Jomfruhummertatar Jordskokker – bouillon – røde alger – skinke



Stegt Slethvar
Sauce på bredbladet persille – blomkål – kartoffelflager – eddikepulver



Andevinge og æggeblomme

Svampetoast - karamellisret løg - Vesterhavs ost
 
Pocheret kalvefilet og brissel
Syltet gulerod – brændt hvidløg – marengs – lardo – rødvins sauce



Poussin og Foie gras
Saltbagt knoldselleri – blødt timianbrød – syltede perleløg

Appelsinsorbet
Skummende kærnemælk – syltede havtorn – citrontimianolie




Rå rødbede
 Bitter chokolade – brunet yoghurtis – rålakrids




Let frossen syrnet mælk
Sød estragongele - stjerneansis - æble - kondenseretmælk

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar