App. Cremede fløde - forelrogn - sprød havesyre |
Smørdampet porre
Hjertemuslinger – malt granulat – peberrodsjuice – dildolie
|
Grov Jomfruhummertatar Jordskokker – bouillon – røde alger – skinke
|
Stegt Slethvar
Sauce på bredbladet persille – blomkål – kartoffelflager – eddikepulver
|
Andevinge og æggeblomme
Svampetoast - karamellisret løg - Vesterhavs ost
|
Pocheret kalvefilet og brissel Syltet gulerod – brændt hvidløg – marengs – lardo – rødvins sauce |
Poussin og Foie gras Saltbagt knoldselleri – blødt timianbrød – syltede perleløg |
Appelsinsorbet Skummende kærnemælk – syltede havtorn – citrontimianolie |
Rå rødbede Bitter chokolade – brunet yoghurtis – rålakrids |
Let frossen syrnet mælk Sød estragongele - stjerneansis - æble - kondenseretmælk |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar