| Blødt brød på rapsolie med tomatsalat |
| Rå Nordsø rejer med transparent agurk, dild olie og letfrossen syrnet fløde |
| Rå stegt dansk hummer med sauce på øllebrød, grillede majs, 'luftig havesyre og citrus urter fra haven |
Hel havtaske
| Stegt havtaske med saltbagt nye selleri, syltede løg, surdejsraps cremet spinat og æblemynte |
| Urtehaven fra foden af hotellet |
| Kantareller med sauce på fanø skinke, kapers på blomsterkarse |
| Terrine af kalvespidsbryst med sky, små rødbeder, kirsebær, løvstikkeolie |
| (a la carte) Pocheret duebryst, frisk hasselnød og brunet jordskokkepure |
| sauce på krondild |
| (side tallerken) Jordskok, hasselnød, sensommer rabarber, plukket duelår og krondild |
| Solbærsorbet fennikel spoom, sødet gele på estragon og tørret hvid chokolade |
| Ribs og smagen af brunsviger |
![]() |
| Geleret hyldebær fra fælled samt brombær citrontimian sorbet, luftig koldskål |
![]() |
| Kunste kammerjunker |


Ingen kommentarer:
Send en kommentar