| Grønærter med syltede skalotteløg og løjrom |
| Rå Nordsø rejer med transparent agurk, dild olie og let frossen syrnet fløde |
| som gæsten ser den |
| Råstegt dansk hummer med saltbagt rødbeder, kirsebær 2011, anistoner sauce lavet på torskeskind, fenikkel og estragon olie |
| Grillede grønne asparges, sauce på bredbladet persille æblerøget vesterhavstorsk |
| Smørkogte nye danske kartofler med kul og brændt hvidløg, cremet legeret sauce på løvstikke og bacon pulver |
| Poussin med spidskål, merian fra haven og svampesky |
| (til a la carte) Stegt spidskål, surdejskrumme og svampebouillon |
| Filet af frilandskalv, stegte syltede grønne tometer ramsløgskapers |
| (sidetallerken til ovenover) Smørdampet hvide asparges med cremet peberrod skilt med ramsløgolie |
| Sorbet på blegselleri, geleret hyldeblomst fra fælleden, olivenolie, grønne jordbær og müsli på hvid chokolade |
| Let frossen citronfromage med smørcreme på citronsaft og knust citronmelis gele |
| Hindbær med smagen af brunsviger (Friske hindbær - brun farin sorbet - brun farin mousse - smuldrekage - farin pulver) |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar