Grønærter med syltede skalotteløg og løjrom |
Rå Nordsø rejer med transparent agurk, dild olie og let frossen syrnet fløde |
som gæsten ser den |
Råstegt dansk hummer med saltbagt rødbeder, kirsebær 2011, anistoner sauce lavet på torskeskind, fenikkel og estragon olie |
Grillede grønne asparges, sauce på bredbladet persille æblerøget vesterhavstorsk |
Smørkogte nye danske kartofler med kul og brændt hvidløg, cremet legeret sauce på løvstikke og bacon pulver |
Poussin med spidskål, merian fra haven og svampesky |
(til a la carte) Stegt spidskål, surdejskrumme og svampebouillon |
Filet af frilandskalv, stegte syltede grønne tometer ramsløgskapers |
(sidetallerken til ovenover) Smørdampet hvide asparges med cremet peberrod skilt med ramsløgolie |
Sorbet på blegselleri, geleret hyldeblomst fra fælleden, olivenolie, grønne jordbær og müsli på hvid chokolade |
Let frossen citronfromage med smørcreme på citronsaft og knust citronmelis gele |
Hindbær med smagen af brunsviger (Friske hindbær - brun farin sorbet - brun farin mousse - smuldrekage - farin pulver) |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar