tirsdag den 22. maj 2012

Best Nordic 66



Den 22/5 blev der afholdt Nordic best 66 reception på Hotel Bella Sky Comwell.
Efterfølgende var der middag til indbudte gæster.
Her under er menuen som de fik.

Nye danske kartofler fyldt med skovsyre majo

Rå nordsørejer, transparent agurk, dild olie og let frossen syrnet fløde

Samme ret som ovenover, som gæsten ser den.

Rå stegt sort hummer med saltbagte rødbeder, fennikel spoom, kirsebær 2011 og anis toner

Sauce på ristet hummer skaller, torske skind og estragon olie

Rødtunge stegt på brød, grillede nye løg, løg urter og mousseliné på ramsløg fra kongelunden.



Amager Fællede

Bryst og ryg af frilandsgris
Spidskål: pure, stok og flager

Sauce på svampe og granskud fra kalvebod

Øllebrød på Barley wine
grønne jordbær og iscreme på øko fløde

Tusind tak til holdet på Balcony for godt arbejde, arrangementet gik fantastisk.
Tak til Thomas k. Guldhammer for at skabe kontakten til Bent Christensen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar