torsdag den 31. december 2009

Agapé Nytårsaften 09/10

Vores beslutning og restaurant valg nytårs aften 09/10, faldt på nogle efterkommer af Alain Passard arv, da både køkkenchefs og restaurant chef tidligere har arbejdet for ham. Aftens titel var DIAMANT NOIR, og der blev da heller ikke sparet på trøflen. Servicen var fantastisk og meget nede på jorden. Mad mæssigt også dejligt, men desværre ikke særlig inspirerende for en kok, det var det jeg kalder pleaser mad. Dog ser jeg tilbage på det, som en god oplevelse, jeg gerne prøver igen.






krabbe


Persillerod og bredbladet persille

Rimet kammusling med sort trøffel




Bagt løg med trøffeljuice og lagret ost.


Selleri veloute med sort trøffel

Pighvar med grillede porre, sort trøffel og sauce nage

Dådyr a la Rossini


Comte prestige og sort trøffel

Laurbær anglaise og arabica is

chokolade tærte med vanilje is og karamel


Ingen kommentarer:

Send en kommentar