Vores beslutning og restaurant valg nytårs aften 09/10, faldt på nogle efterkommer af Alain Passard arv, da både køkkenchefs og restaurant chef tidligere har arbejdet for ham. Aftens titel var DIAMANT NOIR, og der blev da heller ikke sparet på trøflen. Servicen var fantastisk og meget nede på jorden. Mad mæssigt også dejligt, men desværre ikke særlig inspirerende for en kok, det var det jeg kalder pleaser mad. Dog ser jeg tilbage på det, som en god oplevelse, jeg gerne prøver igen.
krabbe |
Persillerod og bredbladet persille |
Rimet kammusling med sort trøffel |
Bagt løg med trøffeljuice og lagret ost. |
Selleri veloute med sort trøffel |
Pighvar med grillede porre, sort trøffel og sauce nage |
Dådyr a la Rossini |
Comte prestige og sort trøffel |
Laurbær anglaise og arabica is |
chokolade tærte med vanilje is og karamel |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar