onsdag den 30. december 2009

Le Chateaubriand

Da vi tog til Paris for at fejre nytår, blev vi anbefalet dette lille brasserie af en ven.
Alene det at de er med på top 50 restaurant, måtte jo sige noget. Det var svært at få et bord, men lukkedes gudskelov. Vi kom til tiden 21.30, men måtte vente i baren med et glas Champagne i ca. 45 min på at få vores bord. Dette gjorde dog ikke det stor, for stemningen var helt fantastisk i brasseriet, desuden var vi ikke de eneste der ventede. Det beviser noget af den succes som de har skabt.







Bevis på World's 50 Best Restaurants

Appeteizer.
rejer, koral of agurk.



Stegte Kammuslinger med aske, selleripure, sesam og løg

Kalve tatar med appelsin, parmesan og sorte oliven.


Lamme ryg og bryst med gulerod og porre.



Kærnemælks sorbet, tapioka og pink grape.

Æble og varm chokolade.
Dejlig åbenbaring vi fik efter skuffelsen på en 3 stjernet Michelin restaurant, kvalitet af serveringerne og stemningen overgik prisen for denne middag med flere længder.

Fantastisk prøv det, hvis i kommer til Paris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar