tirsdag den 29. december 2009

Alain Passard

Mellem jul og nytår tog min kæreste og jeg til byernes by Paris, i forbindelse med det var vi på forhånd enige om, at vi skulle spise på en 3 stjernet Michelin restaurant.
Mit første valg gik på Pierre Gagnaire, men da der var lukket, blev det til an anden stor fransk kok Alain Passard. Vi var begge meget spændte på hvordan aften ville forløbe, og med de anbefalinger vi havde fået, kunne det kun blive en fantastisk aften. Desværre tror jeg at prisen på middagen ca. 8000,- og vores forventninger, ikke kunne indfries. Jeg har prøvet det før, man sidder og spiser men middag som generalt smager dejligt, og ja i dette tilfælde var der også mange gode råvare, MEN. Som kok og mad elsker, spiser jeg ude af flere oversager.
 Vigtigst i dette tilfælde var en dejlig aften med kæresten, ydermere vil man gerne imponeres af maden, som her på Passard var alt for simpel til min smag, der var simpelhen ikke noget som overraskede mig. Så har vi også oplevelsen af restauranten, som vi følte var en cigar kasse, samt servicen som på denne aften ikke var helt til stede.
På trods af dette vil jeg nu mene af maden var af den bedste kvalitet og perfekt tilberedt, og smagen var fyldig og dejlig, der manglede bare noget. 





Snacks
Små tærter.

Surdejsbrød

Pocheret æg.
Ravioli.
Rimet Kammusling med kina radisse og grøn the.

Græskar suppe med mousse på røget skinke
Saltbagt knold selleri, det var nabobordets hovedret
Vintergrønsager og cous cous.

Grillet foie gras med daddel og saltet citron.
Rå stegt hummer med røget kartoffel, trøffel og skummende bisque.
Bresse kylling, med rosenkål og persillerod.
Comte Prestige.
Nu med vinter trøffel.
Petit four´ne stod til skue næsten hele aften.
Små franske sødesager.


Créme anglaise med laurbær, arabica luft og karamel.

Mille feuille.
Der er ingen tvivl om at denne mad udstråler Alain Passards ånd, men ren objektivt er præsentationen   af retterne var i min mening ikke gode nok. Samt manglede der det uforklarlige, hvor man sidder og tænker, hold da helt op hvordan har de gjort dette?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar